Om Østerbro

Østerbro er en administrativ bydel i Københavns kommune med 70.938 (2011) indbyggere. Bydelens areal er 8,74 km2 og befolkningstætheden på 8.116 indbyggere pr. km2. Østerbro udgør den nordøstlige bydel i Københavns Kommune. Den administrative bydel Østerbro blev etableret pr. 1. januar 2007 ved at Indre Østerbro og Ydre Østerbro blev lagt sammen til en bydel

Læs evt. mere om Østerbro her

Om Manøgade

Velkommen til Manøgade, som er en fredelig sidegade til Jagtvej, lige over for Fælledparken, og på den ’rigtige’ side af blå zone, dvs. med mulighed for gratis parkering på gaden.

Inden for særdeles overkommelig afstand findes rekreative faciliteter så som Fitness, Fælledparken og den nyetablerede ’Franske Plads’ med petanque, basketball og en meget fornem legeplads til de små.

Indkøb klares nemt med et stort udvalg af supermarkeder inden for nem gåafstand, og desuden nås både Østerfælled Torv og Østerbrogades mange hyggelige butikker på få minutter

Om aftenen er det værd at notere sig de mange kulturelle faciliteter på Østerbro såsom f.eks. Østre Gasværk Teater, Park Disko, barer, pubber og cafeer til enhver stemning og selvfølgelig Parken, med alle de vigtige fodboldlandskampe og store koncerter og arrangementer.

 

A/B Manøgade 7-9-11
Manøgade 7-9-11
2100 København Ø

Antal besøgende: 14117 (denne uge: 243)